Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 18 september 2017

Gevulde paprika

... de heerlijke zoete geur van paprika in de oven!

Nodig?
2 paprika's
250 g kippengehakt 
1 ui, fijn gesneden
1 teen look, geperst
1 puntpaprika, fijn gesneden
peper&zout
paprikapoeder
ras el hanout
verder kruiden naar keuze
olijfolie

Aan de slag!
Warm je oven voor op 180°C.
Bak in een geut olijfolie de ui en de look bijna glazig, voeg de puntpaprika bij en laat even verder stoven. Voeg het gehakt bij en bak het rul. Kruid met pezo en ras el hanout naar smaak.
Snijd de hoedjes van de bovenkant nadat je de paprika's nadat je ze gewassen hebt.
Vul de paprika met het gehakt, zet het hoedje er terug op en zet ± 30 min in de oven totdat de paprika gaar is.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.