Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 18 augustus 2017

Geroosterde tomatensoep

... ja met véél knoflook, heerlijk!! 

andere foto!!!!
Recept:
2 kg tomaten, gehalveerd
2 grote rode uien, gepeld en in kwarten gesneden
1/2 bol knoflook, dwars doormidden gesneden
takjes tijm
peper & zout

Alles mengen met een goede scheut olijfolie in een grote diepe ovenschaal
op 180 °C gedurende 45-50 min bakken in de oven totdat de tomaten 'slinken'
Laat een beetje laten afkoelen en de tijmtakjes en knoflookschil verwijderen
(de knoflookteentjes eerst uit de schil drukken)
alles pureren in mixer
Een scheutje Worcestersaus en balsamico azijn om verder op smaak brengen...

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.