Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 6 juni 2017

Speculaas met speltmeel

... een gezonde versie!!

Nodig?
250 g speltmeel
150 g kokosbloesemsuiker
125 g kokosolie
1 ei
1 zakje bakpoeder
3 el amandelmelk
2 el speculaaskruiden
een handvol gepelde amandelnoten

Aan de slag!
Laat de kokosolie smelten, meng alle ingredienten goed door elkaar (keukenrobot)
Vorm de koekjes, niet te dik want ze rijzen ook.
Duw een amandelnootje in ieder koekje en bak ze dan in ± 20 min op 160 °C in de oven.

Lekker!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.