Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 6 mei 2017

Gemarineerde mozzarella bolletjes

... smaakt heerlijk en erg geschikt als amuse, snack of borrelhapje.
Wat heb je nodig?
250 g mozzarella bolletjes
60 ml extra vergine olijfolie
1 tl verse tijm, fijngehakt
1 tl verse oregano, fijngehakt
1/4 tl rode chilivlokken
rasp van 1 kleine citroen
een snuif zout

Aan de slag!
Laat de mozzarella bolletjes goed uitlekken.
Meng alle ingrediënten in een kom en zet deze afgedekt een nacht in de koelkast.
Roer af en toe om, zodat alle bolletjes mozzarella een laagje olie houden. 
Haal 30 minuten voor serveren uit de koelkast.
Een lekkere tapa!

Koken en Kitch op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.