Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 19 maart 2017

Kippenchipolata met spitskool met hazelnootolie

... met crunch van hazelnoten.... simpel maar lekker!
Wat heb je nodig?
2 kippenchipolata's
1 spitskool
1 ui
olijfolie
hazelnootolie
een handvol hazelnoten, geplet
pompoenpitten en zonnebloempitten
peper&zout

Aan de slag!
Snijd je spitskool en ajuin fijn. Stoof deze in olijfolie gekruid met peper en zout. Je kan er eventueel andere kruiden aan toevoegen. Voeg een geut hazelnootolie toe naar smaak.
Maak en crunch van de hazelnoten en zaden die je even plet en roostert in de pan.
Dan kan je de kool dresseren op de gebakken chipolata, afgewerkt met de geroosterde hazelnoten en zaden.
Super lekker!

Koken en Kitch op facebook

Met dank aan Bea Machiels

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.