Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 16 september 2017

Gebakken spekjes met witloof en erwtjes

... heel snel klaar en superlekker!
Nodig voor 2:
1 ui
4 stonken witloof
200 g spekjes natuur
150 g erwten (mag diepvries!)
peper & zout
olijfolie

Aan de slag:
Snijd de ui in fijne blokjes.
Ontdoe de witloof van het bittere ondereinde, verwijder eventueel ongewenste buitenblaadjes en snijd deze dan in schijfjes.
Doe een stevige geur olijfolie in de pan en bak de spekjes samen met de ui en kruid met peper en zout. Voeg de erwten bij en laat even meestoven. Als laatste voeg je de gesneden witloof bij, roer goed door en laat meestoven tot deze beetgaar is.
Laat het smaken!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.