Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 20 november 2016

Kip met mosterd, spek en tomaten

... eenvoudig en superlekker!
Wat heb je nodig?
6 of 8 onderbouten
12 plakjes spek
4 tomaten
rozemarijn
mosterd

Aan de slag!
Giet olijfolie in een pan. Bak de kippenbouten bruin op een matig vuur.
Snijd intussen de tomaten in plakken en leg ze op de bodem van een ovenschaal.
Kruid ze enkel met peper, geen zout toevoegen, want de spek zelf is al zout genoeg. 
Smeer elke kippenbout in met mosterd, leg er een takje rozemarijn op en rol ze in 2 plakjes spek. 
Leg de bouten op de tomaten en zet de schaal 30 min in de oven op 180°C.
   
Lekker met gewokte groentjes!
Smakelijk!

Naar inspiratie va Pascale Naessens

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.