Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 27 november 2016

Heerlijke havermoutwafeltjes

... heerlijk!! 
belegd met volle Griekse yoghurt en fruit!

Nodig voor ± 10 á 12 wafeltjes
400 g fijngemalen havermout
40 g kokosbloesemsuiker
20 g bakpoeder (of wijnsteen bakpoeder)
350 ml ongezoete amandelmelk
4 eieren
kokosvet om je wafelijzer mee in te vetten

Aan de slag!
Meng alle ingrediënten zorgvuldig en laat het deeg een half uurtje rijzen.
Zet je wafelijzer op de warmste stand en bakken maar!
Je kan een wafeltje naar wens beleggen met vers fruit zoals banaanschijfjes, peer en Griekse yoghurt... heerlijk!

Tips:
Je kan eventueel aan het beslag een smaakmaker toevoegen: een koffielepel kaneel, vanille...
De wafels zijn niet erg zoet van smaak, je kan dan eventueel meer kokosbloesemsuiker toevoegen.

Koken en Kitch op facebook

Naar inspiratie van Ine Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.