Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 25 november 2016

Avocado met krab en lompviseitjes

... een frisse starter!
Wat heb je nodig?
1 rijpe avocado
1 sjalot
1 blikje krabvlees
sap van 1/2 limoen
wasabi naar smaak 
1 potje lompviseitjes
bieslook
peper & zout

Aan de slag!
Laat het krabvlees uitlekken en meng het met wat olijfolie en peper en zout. 
Leg het onderaan in een keukenring en druk goed aan.
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met wat limoensap. Hak de sjalot zeer fijn 
en meng deze samen met de wasabi door het vruchtvlees. Kruid met peper en zout bij naar smaak.
Lepel het avocadomengsel op het krabvlees en werk dan af met de lompviseitjes en bieslook.
Dresseer nog met een straaltje olijfolie erover en een draai van de pepermolen.

Tip!
Geen keukenring? 
Je kan er zelf eentje maken van een leeg krabblikje waar je de deksel en de bodem van afschroeft met een blikopener.

Koken en Kitch op facebook

Naar inspiratie van een receptje van Pascale Naessens.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.