... geen werk en ongelooflijk lekker!
Nodig voor 2 pers:
8 tongrolletjes
15 kleine trostomaatjes
150 ml kokosmelk
1/2 kruiden bouillonblokje
1/2 kruiden bouillonblokje
1 limoen
1 grote bos verse kruiden: peterselie, bieslook ...
1 knoflookteentje
olijfolie
peper & zout
Verwarm de oven alvast voor op 180°C
Meng de kokosmelk met het sap van een halve limoenhet bouillonblokje en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook. Meng er ook de fijngehakte kruiden onder.
Halveer de tomaatjes. Snijd de andere helft van de limoen in plakjes.
Neem een vuurvaste schaal, leg er de tongrolletjes in en een deel van de tomaatjes. Giet er dan het sausje over en eindig met enkele halve tomaatjes en de plakjes limoen eromheen.
Zet ongeveer 30 min in de oven op 180 °C
Smakelijk!
Tip!
Je kan ook gedroogde kruiden gebruiken.
Je kan er volwaardige rijst bij serveren voor de stevige eters!
Koken en Kitch op facebook
Naar inspiratie van Pascale Naessens
Reacties
Een reactie posten