Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 25 september 2016

Snelle havermoutkoekjes

 ... bij deze koekjes mag je er altijd ééntje meer smullen!

Wat heb je nodig?
100 gram havermout
1 banaan
6-8 dadels
2 eetlepels cacaopoeder
1 eetlepel kaneel

Zo makkelijk is het!
Blend de havermout tot grof havermeel en snijd de dadels in fijne stukjes.
Prak de banaan in een kom en voeg de (fijngesneden) dadels toe.
Voeg de havermout, cacaopoeder en kaneel toe en kneed tot een grote deegbal.
Verdeel het deeg in balletjes op een stuk bakpapier, en druk deze plat tot koekjes.
Bak de koekjes 10-15 minuten in de oven op 180°C
Laat de koekjes even afkoelen voor de beste smaak en textuur!
De combinatie van banaan en dadels maakt koekjes krokant van buiten,
met een zachte bite van binnen.
Hoe onweerstaanbaar zijn deze koekjes?

Naar inspiratie van 'People like you and me'

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.