Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 7 september 2016

Pastinaakfrietjes

... gefrituurd in kokosolie, niet te versmaden!

Ingrediënten:
- 3 flinke pastinaken
- kokosolie in de friteuse

Bereiding:
Schil de pastinaken en snijd ze in de lengte in even grote frieten.
Stoom de frietjes enkele minuten halfgaar. Laat ze rusten op een schone, droge theedoek.

Verhit het kokosvet tot max 170 ºC 
Bak de pastinaakfrieten in een paar minuten goudgeel. Schud even met het mandje om overtollig vet te verwijderen.
Serveer met zelfgemaakte citroenmayonaise.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.