Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 27 oktober 2016

Kabeljauw met pittige erwtenpuree!

... snel klaar en super lekker!
Wat heb je nodig?
400 g erwten 
4 teentjes look
1 el groene curry
2 el olijfolie
verse kruiden: platte peterselie, bieslook, ... 
kabeljauw

Aan de slag!
Stoom de erwten samen met de teentjes look met 4 teentjes look. Bewaar het stoomvocht om eventueel je erwtenpuree een beetje smeuïger te maken indien nodig. Hak ondertussen je kruiden fijn.
Mix de erwten met de olijfolie, de groene curry en de verse kruiden. Als je een smeuïgere puree wenst, kan je nog wat stoomvocht bijvoegen. Bak ook je kabeljauw, gekruid met peper en zout in olijfolie.
Dresseer de puree op een bordje en leg er de gebakken kabeljauw op. 
Een takje verse kruiden maakt het af! 😊
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Naar inspiratie van Pascale Naessens

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.