Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 3 september 2016

Havermoutwafeltjes met banaan

... een lekker en gezond ontbijt of tussendoor!
Wat heb je nodig?
Voor de wafeltjes:
100g havermout
150ml amandelmelk
1 rijpe banaan 
1 ei
1 tl kaneel
1/2 tl bakpoeder
Om te dresseren:
vers fruit
griekse yoghurt
agavesiroop

Aan de slag!
Laat je wafelijzer ondertussen op temperatuur komen. Mix alle ingrediënten tot beslag.
Doe telkens aan iedere kant een stevige soeplepel beslag en laat ±2 minuutjes bakken.
Je kan de wafeltjes lauwwarm eten, beleg ze naar smaak met fruit, griekse yoghurt, een streepje agavesiroop...
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.