Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 4 september 2016

Chocomousse met avocado en banaan

... zeer lekker en gezond!!
Nodig?
1 rijpe avocado
1 rijpe banaan
100 g pure chocolade 
1 eiwit en een snuifje zout

Aan de slag!
De avocado doormidden snijden en het vruchtvlees eruit lepelen. Doe het vruchtvlees in een blender met de banaan en mix smeuïg. Smelt de chocolade, voeg erbij en laat opnieuw even mixen. 
Klop het eiwit stijf met een snuifje zout en roer voorzichtig onder de crème.
In potjes verdelen en in ijskast zetten!
Garneer desgewenst met amandelschilfers en een stukje fruit vooraleer je deze lekkernij opdient!
Smakelijk!

Tip!
Je kan ook 3 el rauwe cacaopoeder en 2 el agavesiroop gebruiken ipv gesmolten chocolade.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.