Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 2 september 2016

Chia pudding met banaan en chocolade

... echt een aanrader!
De avond ervoor meng je de zaadjes met je favoriete melk, 
bij het ontbijt werk je af met fruit waar je zin in hebt. Zo eenvoudig!


Dit heb je nodig voor 1 portie:
3 el chia zaadjes
200 ml melk (sojamelk, rijstemelk, amandelmelk, ...)
1 kl agavesiroop
1 tl vanille extract
1 banaan
geraspte zwarte cocolade

Zo maak je deze chia pudding klaar!
Doe de chia zaadjes met de melk, de agavesiroop  en de vanille in een kom en meng goed.
Zet in de koelkast voor minstens 3 uur, maar liever nog de avond voordien.
De zaadjes zullen de vloeistof opnemen en opzwellen.
Wanneer je klaar bent om je pudding te eten meng je nog eens goed door en leg er de schijfjes banaan op. Strooi er de chocoladeschilfers over.
Klaar!

Tip!
Je kan er ook andere toppings naar keuze op doen.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.