Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 26 augustus 2016

Fruitontbijt

... met zomerse rode vruchten
Nodig?
Een handvol bevroren rode vruchten (aardbei, framboos, bessen,...)
1 kl agavesiroop
200 g aardbeien 
60 g frambozen
60 g braambessen
een handvol bosbessen
2 el Griekse yoghurt
1 el granola 

Aan de slag!
Laat de bevroren vruchten ontdooien, zet ze de dag voordien in de koelkast. Mix de ontdooide vruchten met een scheutje water en de agavesiroop in de blender tot een siroopje.
Was het fruit zorgvuldig.  Snijd de aardbeien in kleinere stukken en doe het andere fruit er ook bij in een mooi bordje.
Lepel de siroop over het fruit en dresseer de Griekse yoghurt bovenop. Strooi er 1 el granola overheen en werk af met enkele vruchtjes.
Geniet ervan!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.