Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 23 juli 2016

Geroosterde halloumi met zomergroenten

... en orzo

Nodig voor 4
1 pakje halloumikaas
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 bosje lente-ui
olijfolie
250 g orzo (Griekse pasta)

Aan de slag!
Kook de orzo, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
Snijd de haloumi in plakjes en meng ze met een eetlepel olijfolie. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakjes. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in plakjes.
Verhit een grillpan en grill er de groenten en de kaas in.
Giet de orzo in een slakom en schik daarop de geroosterde haloumi en groenten.
Serveer met knapperig vers gebakken brood.
Njammie!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.