Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 29 februari 2016

Limoendessertje met peperkoek en mango

... lekker fris!!

Wat heb je nodig?
1 limoen
4 sneetjes peperkoek (kan ook met brioche)
2 mango's
2 dl slagroom
2 el bloemsuiker
2 el vloeibare honing
2 el sinaasappellikeur
8 blaadjes citroenmelisse

Aan de slag!
Pers de limoen. Klop de slagroom met de poedersuiker (niet té stijf) en breng op smaak met limoensap.
Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snipper de blaadjes citroenmelisse fijn.
Verwarm de honing kort en meng er de sinaasappellikeur onder.
Bestrijk hiermee de sneetjes peperkoek en laat even intrekken.
Snijd de peperkoek in kleine blokjes en meng onder de mangoblokjes. 
Voeg de citroenmelisse toe.
Verdeel de peperkoek en mango over glazen kommetjes en lepel er een toefje limoenroom bovenop.
Njammie!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.