Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 22 februari 2016

Boterhammen moeten niet altijd saai zijn!

12 speciale boterhammen,
... niets beters dan een lekkere boterham!


 Klik op de foto :-)  ... gewoon lekker anders!

Een getoast sneetje brood met...
       ... kies zeker voor een gezond sneetje bruin brood: volkoren, spelt, met zemelen...
1 ... verse smeerkaas, peper&zout, avocado, stukjes fijngesneden tomaat, afkruiden naar smaak en afwerken met koriander of peterselie
2 ... tomatenketchup, gebakken spekjes en een spiegeleitje, kruiden met peper en zout
3 ... fijngesneden gebakken champignons met look en peterselie
4 ... ricottakaas, pesto, gebakken pijnboompitjes en gescheurde basilicum
5 ... chocoladepasta met hierover verkruimelde speculaas
6 ... een laag goede boter, bestrooid met hagelslag
7 ... coctailsaus, verse garnalen en kerstomaatjes van ± kleuren fijngesneden, waterkers om af te werken
8 ... tomatenketcup en mostard samen uitgesmeerd, schijfjes vleeskoek erover met daarop zoetzure augurkenschijfjes en geroosterde ui
9 ... hummes, granaatappelen daarover versnipperde feta, peper&zout en pijpajuin
10 ... platte kaas, radijsjes, komkommer, dille, peper&zout
11 ... boter, gekookte hesp, sla, schijfjes tomaat, schijfjes komkommer, eventueel nog een schijfje hesp en afgekruid met peper&zout
12 .... dunne schijfjes mozzarella, parmaham, schijfjes gemarineerde zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas erover
... allemaal super lekker!!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.