Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 5 december 2015

Advocado créme

hartige koude advocado créme
... simpel te bereiden maar erg lekker, zeker door de romigheid van de avocado.


Nodig:
1 rijpe avocado
een handvol verse basilicumblaadjes
1 dik lookteentje
1 el citroensap
40 ml olijfolie
2 kwartjes gemarineerde tomaatjes
peper&zout

Aan de slag:
Fruit de versnipperde teen look kort in een el olijfolie. Verwijder de schil en de pit uit de avocado en snijd deze in grove stukken. Meng deze stukken met de basilicumblaadjes, citroensap en de look. Alles samen fijn draaien in een blender, proeven en op smaak brengen met peper en zout.

Tips: Lekker ...
als saus bij pasta, tapas, voorgerechten...
op een sandwich met .... bacon, tomaat, sla, ....
laat vooral je fantasie werken!
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.