Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 13 september 2015

Gehaktballetjes met curryhummus

Lekkere tapa!


Nodig:
1/2 kg kippengehakt
peper & zout
1 ei paneermeer
komijn
kruiden naar smaak
olijfolie

Aan de slag;
Meng het kippengehakt met peper, zout, eigeel, paneermeel en komijn of ander kruiden naar smaak. Maak balletjes en paneer ze in paneermeel. Bak de balletjes in hete olijfolie. Laat even uitlekken op keukenpapier en leg de balletjes op een torentje. Serveer met de curryhummus als dip.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.