Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 29 augustus 2015

Veggie pasta van courgette met balletjes in tomatensaus



Nodig:
1 courgette
Mozzarella kipgehaktballetjes  (klik op de link voor het receptje van de balletjes)


Aan de slag:
Snijd de courgette in pasta slierten met een groenteschiller en blancheer ze héél kort in water met zout of een groentebouillon. Maak de gehaktballetjes volgens receptje klaar.
Gemakkelijk als je een portie in de diepvries bewaart, als je eens minder tijd hebt.
Schik in een bordje en dresseer er de gehaktballetje met de saus op.
Gegarandeerd om vingers en duimen af te likken!

Koken en Kitch op facebook



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.