Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 8 augustus 2015

Snelle pasta met kruidenkaas

... een gemakkelijke éénpanspasta!



Nodig:
250 g spaghetti
1 pakje kruidenkaas
1 zakje babyspinazie
geraspte parmezaanse kaas

Aan de slag:
Kook de spaghetti volgens de verpakking (- 1min voor beetgaar)
Bewaar een beetje kookwater
Giet de pasta af, doe terug in de pan en roer de kruidenkaas en de spinazie door de pasta.
Voeg wat van het kookwater toe, om het smeuïger te maken. 
Bestrooi met Parmezaanse kaas
Lekker!

Koken en Kitch op facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.