Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 1 augustus 2015

Pizzaatjes met aubergine

... lekker!! 


Nodig?
1 aubergine
olijfolie
zeezout
tomaat in blokjes gesneden
zwarte olijven in blokjes gesneden
geraspte kaas ( mozzarella)
Italiaanse kruiden, naar smaak

De aubergine in ronde plakjes snijden en er met het mes krasjes in maken. Besprenkel de aubergine met olijfolie, bestrooi met zeezout en laat 15 min rusten. 
Snijd de tomaat in kleine blokjes en de (ontpitte) olijven in kleine stukjes.
Verdeel dan de blokjes tomaat en olijf erop en dan de Italiaanse kruiden erover strooien.  
Afwerken met de kaas en dan 15 min in de oven op 180 °C.
Een heerlijke tapa!

Koken en Kitch op facebook 




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.