Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 21 augustus 2015

Krielaardappeltjes in de schil in de oven

... met peper! 


Nodig:
1 kg krielaardappeltjes in de schil
2 zoete puntpaprika's
1 dikke ui
1 rood pepertje
1 teen look
3 takjes rozemarijn
olijfolie
peper van de molen & grof zeezout

Aan de slag:
Warm de oven voor op 180°C.
Was de aardappeltjes en zorg dat ze allemaal even groot zijn, de grotere aardappeltjes even doorsnijden. Kook of stoom de aardappeltjes half gaar. Ondertussen...
Snijd de ui en de paprika in stukken, doe in de ovenschaal.
Pers de look en snijd het pepertje zeer fijn (zaadjes er uit) en voeg erbij.
De half gekookte aardappeltjes bijvoegen in de schotel, kruiden met peper en zout. 
Rozemarijn even fijnhakken en erover strooien.
Sprenkel er olijfolie over en roer voorzichtig goed door.
Zet telkens 15 min in de oven en roer dan even door voor 45 min.

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.