Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 11 augustus 2015

Gebakken kabeljauwfilet met tomaat



Nodig per persoon:
1 kabeljauwfilet
olijfolie en een steek boter
citroenpeper & zout
(spelt)bloem
1 trostomaat
bruschetta kruiden
een blaadje basilicum

Aan de slag:
Verwarm de braadpan met de olijfolie en boter tot deze bruist.
Ondertussen dep je de vis droog en kruid aan beide kanten met peper en zout. 
Wentel de vis in de bloem en bak op een zacht vuur, enkele minuutjes aan iedere kant.
Snijd het tomaatje in plakjes, leg op de filet en kruid met de bruchetta kruiden.
Plaats even een deksel op de pan om de tomaatjes te laten garen.

Tip: Serveer met natuuraardappeltjes en gestoomde groentjes.

Koken en Kitch op facebook



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.