Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 28 juni 2015

Krieltjes met rozemarijn in de oven




Nodig:
500 g krielaardappeltjes
olijfolie
peper & zout
rozemarijn (eventueel van O&V)

Hoe?
Schil, kook of stoom de krieltjes half gaar.
Doe ze dan in een vuurvaste kom en kruid met p&z, rozemarijn en overgiet met een scheut olijfolie. Meng even goed door en zet 20 min in een voorverwarmde oven van 200°C
Tussendoor even doorroeren. Je kan even de grill opzetten op het einde van de kooktijd.

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook 




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.