Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 26 juni 2015

Haringfilet

... een lekkere lunch!



Nodig voor 1 bord:
1 komkommer (8 schijfjes)
1 tomaat (8 schijfjes ± even groot als de komkommerschijfjes)
1 bol mozzarella (8 schijfjes)
haringfilet op azijn en ajuin
zwarte peper
balsamico

Aan de slag:
Dresseer de komkommer, tomaat en de mozzarella op het bord met in het midden 2 stukjes haringfilet met enkele stukjes ajuin. Dresseer met zwarte peper en balsamico.
Lekker met een stukje volkoren- of speltbrood of toast.

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.