Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 24 mei 2015

Pittige garnalen met limoen

... een lekkere tapas!
gebakken garnalen met knoflook



Ingrediënten:
700 g gepelde garnalen
1 tl koriander zaad
1 theelepel paprika 
1 limoen (eventueel ook zeste)
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
4 el verse koriander
Zout & peper 

Voorbereiding: 
Bestrooi de garnalen met zout en peper.
Doe 2 el olijfolie in een braadpan. Voeg bij de hete olie het korianderzaad en laat even aanbakken. Voeg gehakte knoflook, paprika, en zwarte peper en laat de knoflook licht aanbakken. Doe de garnalen in de pan en laat even aanbakken tot ze rozig kleuren en dan ze even draaien en bak de andere kant. Voeg het limoensap toe en laat even inkoken. Bestooi met koriander en serveer meteen op tafel.
Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.