Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 31 mei 2015

Broodster met zalm





Ingrediënten:
2 grote vellen bladerdeeg, in cirkels van 30 cm doorsnee
bloem, om te bestuiven
gerookte zalm
1 ei

Hoe doe je het?
1 blad deeg beleggen met zalm en er terug eentje bovenop leggen.
De ster maken en insmeren met een rauw geklutst eitje en in en bak in een voorverwarmde oven op 180°C 30 à 45 min goudbruin.
Tip: je kan ook kruidenkaas over de zalm smeren ...
Je kan ook een zoete versie maken met nutella ertussen ...
Nog een suggestie was met kaas en ham ertussen ...

Smakelijk!

Met dank aan Martine Pluymers‎

Koken en Kitch  op facebook


      

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.