Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 23 mei 2015

Boursin groententaart


Bladerdeegtaart gevuld met groenten en kruidenkaas


Benodigdheden:
1 pak met bladerdeeg
1 prei, in kleine stukjes gesneden
150 gram maïs, uitgelekt
1 groene paprika, in kleine stukjes gesneden
100 gram gekookte ham, gesneden
5 eieren
150 gram kruidenkaas (Boursin)
Peper & zout naar smaak
Olijfolie

Bereidingswijze:
Bak de ham tot goudbruin en voeg de prei en paprika toe voor 1-2 min.
Zet het vuur laag en voeg de maïs toe. Voeg al roerend peper en zout naar smaak toe.
Meng de kruidenkaas met 4 eieren tot een gladde massa. En meng dit ook met de ham en groenten.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Voeg bloem in een springvorm, leg dan al het bladerdeeg in de gehele vorm en bedek de randen.
Vul de vorm met het mengsel.
Vouw de randjes van het deeg om het mengsel heen.
Gebruik het 5de ei om uit te smeren over de bovenkant.
Bak in 30-45 min goudbruin.

Eet smakelijk!

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.