Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 30 april 2015

Wraps met kruidenkaas en ham


.... lekker voor de picknick of als tapas!



8 tortilla’s, 200 g kruidenkaas, 8 sneetjes gekookte ham, ijsbergsla

Snijd de ham in reepjes. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes. Verwarm de tortilla’s kort volgens de instructies op de verpakking, zodat ze beter op te rollen zijn. Besmeer elke tortilla met de kruidenkaas. Verdeel er de hamreepjes en ijsbergsla over. Rol de tortilla’s op en wikkel ze in aluminiumfolie en leg in de koelkast. Als goed gekoeld, kan je ze mooi in schijfjes snijden en mooi schikken op een bord.
Smakelijk!

Tip: Je kan variëren met de vulling... gerookte zalm en rucola of gegrilde kipfilet met wat geraspte wortel, puntpaprika en rucola....

Koken en Kitch


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.