Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 29 april 2015

Broodjes met geitenkaas en gerookte zalm


... een lekkere tapas!



Nodig:
300 g gerookte zalm
50 g half zongedroogde tomaten
1/2 bosje basilicum 
200 g roomkaas
200 g verse geitenkaas
50 g rode pesto
rucola
1 stokbrood
peper & zout

Aan de slag:
Laat de tomaten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de basilicumblaadjes in fijne reepjes. Roer de roomkaas, geitenkaas en pesto door elkaar. Voeg de stukjes tomaat en basilicum toe.
Snijd de gerookte zalm in reepjes en meng onder het mengsel.
Kruid met peper en zout.
Besmeer het stokbrood met het geitenkaasmengsel en werk af met de rucola. Snijd het belegd stokbrood in schuine stukken.
Smakelijk! 




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.