Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 15 maart 2015

Leuk paasei!



Ingrediënten:
6 eieren
1/2 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels mayonaise
1/2 theelepel mosterdpoeder of fijne mosterd

Bereidingswijze:
Leg de eieren in kokend gezouten water. Na 10 min zijn ze hard gekookt. Laat ze schrikken in koud water en verder afkoelen. Pel de eieren.
Snijd van de eieren het topje eraf en verwijder het eigeel. Meng het eigeel in een kom met paprikapoeder, mayonaise en mosterd(poeder). Schep het mengsel in het eiwit en decoreer naar believen.. wortel, olijf, laat je fantasie de vrije loop!
Serveer koel.

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.