Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 2 maart 2015

Lente-ui of bosui smaakt heerlijk door in salades...


... maar ook in warme gerechten zijn ze een smaakmaker!



... maar jammer genoeg belandt een groot deel van het (te grote) voorverpakte bosje vaak in de prullenbak.
Zonde! Want bosui is toch best prijzig.
Bepaal voortaan je eigen hoeveelheid en bewaar de volgende keer de uiteinden. Leg deze onder een laagje water in een pot en zet die vervolgens in de zon. Binnen een paar dagen begint er nieuwe ui te groeien. Ververs eens in de week het water en je hoeft nooit meer de supermarkt in voor bosui!

Koken en Kitch


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.